Skip to main content
Källaren peder muur

Underhållning

Hos oss kan du boka vilka artister som helst, utan att det kostar dig mer än om du bokar direkt.

Söker du underhållning till Din/Er fest, ja då har du kommit rätt.

Vi servar er med alla möjliga sorters underhållare eller artister. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Clas Lundqvist

Din entertainer på plats

Med Clas Lundqvist så får ni en mångsidig artist som kan underhålla hela kvällen. Till fördrinken. Sköna mingel låtar Middagsunderhållning mellan rätterna . Allsång Popquiz till kaffet. Lättsam tävling med mycket skratt. One man band och klackarna i taket efter middagen. Clas spelar gitarr och sjunger och tillsammans med välgjorda musikbakgrunder så låter det som ett helt band. Kan kombineras med en Dj för att förgylla kvällen ytterligare. En lyckad helkväll helt enkelt.

Komplett ljud och ljus ingår. De olika aktiviteterna kan även bokas separat om så önskas beroende på önskemål. Så gör som många andra: Boka in Clas Lundqvist så blir det en lyckad fest och partykväll.

För mera info vänligen besök hemsidan.
www.claslundqvist.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Eller ring på 0733-240397

Väl mött

Mordmysterium i Stockholm

Vem är mördare? Vem kan man lita på?
Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Ska du arrangera ett roligt och spännande event till er firmafest eller konferens har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder ett komiskt mordmysterium med många skratt och mycket humor. Mordmysterium har blivit en succé bland både företag och privatpersoner då detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag.

Tony Skogh

Mordmysterium Sverige AB
Vävskedsgatan 4
416 59 GÖTEBORG

031-7135580

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.mordmysterium.se

Thorsten Andreassen

EN UNIK KOMIKER & EN SHOW

DET BLIR SNABBT HÖG STÄMNING OCH MYCKET SKRATT

Thorsten Andreassen är en MÅNGSIDIG och välrenommerad artist. Han har under 30 år roat och underhållit publik i hela världen. Med en intensiv SCENNÄRVARO fångar Thorsten omedelbart publikens intresse. Tack vare sin erfarenhet på den internationella marknaden gör Thorsten lika gärna sin akt på engelska som på svenska. Thorstens speciella förmåga att skapa KONTAKT MED PUBLIKEN gör att han passar lika bra för mindre middagssällskap som för ett fullsatt Cirkus på Djurgården. EN UNIK KOMIKER med en SÄREGEN stil blandar Thorsten trolleri, komisk jonglering och stand-up. Han får alla i publiken att SKRATTA. Thorsten underhåller på HÖGSTA NIVÅ och hans förmåga att nå ut i salongerna gör att han fulländar varje arrangemang.

EN TRÄFFSÄKER KONFERENCIER

Ni kan med fördel boka Thorsten både som konferencier och artist till er konferens eller ert middagsarrangemang. Med sin erfarenhet och alltid ett ess i rockärmen är Thorsten med sin personliga utstrålning ett säkert kort som konferencier. Thorsten har jobbat som konferencier med nöjda uppdragsgivare som bland andra Amnesty International, Stockholm Stad och Telia.

MER OM THORSTEN ANDREASSEN

Thorsten har blivit tilldelad flera prestigefyllda utmärkelser genom åren. Bland andra DN på stan – Kasperpriset och Svenska Dagbladets Poppepris tillsammans med Gycklargruppen. Vinnare av Gycklar-SM. Årets Komiker – Ystads Allehanda. Thorsten blev 2009 vald till ordförande i Manegen – branschorganisationen för cirkus, varieté och gatuperformance.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.funnybones.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.thorsten.se

mobil: 070-641 40 09